Повече за нас

Стил Логистик  –компания с ясно изразена идентичност

Ние правим транспорта по-бързо, по-ефективно и по-сигурно.  Това, което ни движи, е да предоставяме на своите клиенти най-добрите решения в сферата на транспорта и логистиката . Като модерна компания, с ясна корпоративна култура, ние се стремим да бъдем лидер в транспортната дейност. Нашият  уникален подход  е основата на която, градим успехите си.
Стремим се да се разрастваме с постоянен темп в страната и Европа. Наша цел са успешните, дългосрочни търговски отношения. Нашите ценности и  ясната ни стратегия са основата и те ни напътстват в ежедневните ни дейностти.

Мисия 

Ние сме екип, който вярва в това което, прави и вие можете да видите това във всеки аспект на нашата работа. За нас не е достатъчно да бъдем успешни – искаме да бъдем фирма, която оставя своя положителен отпечатък в бизнеса  Ви.

Мисията ни е да се развиваме, като надежден партньор на нашите клиенти, който предлага цялостни, ефективни и икономически изгодни решения във всяко направление на транспортната дейност.

В какво вярваме: Нашите ценности

Успехът на Стил Логистик  се дължи на строгите ни ценности. Предприемаческият ни дух  ни  спечелили първите ни контакти. Надеждността на екипа ни оправдава доверието, което нашите първи клиенти са ни гласували и е това което, ни помага да печелим партньорите си и днес . Непредубедеността ни, ни помага да се учим всеки ден и да се развиваме непрестанно. Устремени сме да търсим най-добрите решения  за да, сме сигурни че клиентите ни са спокойни и удовлетворени .

Какво ни движи: Фактори за нашия успех

Факторите за нашия успех ни поддържа силни спрямо тежката конкуренция. Трябва да бъдем по-добри от тях всеки ден. Нашият фокус остава клиентът . Стремим се да сме лидер в логистиката за да, оптимизираме транспортните разходи и да бъдем максимало  в полза на нашите клиенти.Това че, сме семейна компания, ни прави силни, защото имаме независимост, която ни позволява да взимаме дългосрочни решения . Необходимо е да се разрастваме и да бъдем финансово стабилни, за да инвестираме дългосрочно в нашето бъдеще. Това означава, че трябва да работим икономично и ефективно заедно.Доверието което, ни гласуват нашите клиенти и партньори , означава че, трябва винаги да им предоставяме най-доброто качество, за това сме внимателни и отговорни в изпълнението на ежедневните ни  дейности. Ипълняваме всики задачи с  грануларност и пълен фокус.