Услуги

 

Разчитайте на  нас за следните  услуги :

Сухопътен транспорт- Комплектни и групажни пратки на територията на станата , по внос и износ в цяла Европа , Турция , Норвегия,Украйна , Русия и др.

Специализиран транспорт с вчики видове специализирани транспортни единици :

  • за насипни товари/ гондоли/, 
  • цистерни 
  • висококубатурни автомобили 
  • хладилни  автомобили
  •  с АДР обрудване

Морски  транспорт –предлагаме  контейнерни превози  с кратко транзитно време и конкурентни навла, гъвкави транспортни решения за цели контейнери и групажни пратки  и специализирани  контейнери.

 

Интермодален транспорт -Предлагаме    интермодални решения при които , не се използва само автомобилен транспорт, а и железопътен и воден. При железопътните превози се постигат по-ниски цени, тъй като използването на гориво при този вид превози е много по-икономично отколкото при автомобилните превози. А водният транспорт е най-евтиният от всички видове транспорт.Комбинирането на автомобилния транспорт с железопътен и воден и икономията на гориво, която се постига с това, дава възможност да предлагаме конкурентни цени на превозите на особено дълги разстояния, което когато  се налага можем  да подсигурим и с коботажни превози .

 

Митническо агeнтиране – За да затворим кръга от    услуги при Внос и Износ и да Ви  спестим  време предлагаме  пълна логистична услуга, в едно с  митническото освобождаване, изготвяне на Износна Декларация и др.

Карго застрахованеГрижим се за  Вашите средства като застраховаме Вашите рискови товари . 

Спедиция – Дългогодишните ни партньорства  и изградените отношения с   всички компании, чиито автомобили спедираме ежедневно ни дават силната увереност че,сме гъвкави, конкурентни и можем да изпълним  ежедневните ни задачи и поети ангажименти към всеки клиент, по най – добрия начин.

Логистика и складова логистика: Като специалисти знаем че, сме отговорни към цялостния процес по транспортиране на стоките Ви за това :

определяме необходимостта от ползването на определени транспортни средства и създаваме транспортна схема

планираме транспортните процеси с цел оптимизиране на транспортните разходи

организираме текущата транспортна дейност и определяме рационалните транспортни маршрути при вътрешна и международна дистрибуция

складираме Вашите стоки при най – добри условия и покриваме пълната гама от складови услуги .