На кратко за нас

Търсите бърза, надеждна и гъвкава транспортна услуга. Независимо какъв е Вашият товар , или търсите превозвач за своите дългосрочни планове, при нас ще намерите пълния спектър от транспортни услуги за Вашия бизнес. Ние правим транспорта по- бързо, по – ефективно и с оптимален транспортен разход.

„Стил Логистик” ЕООД е специализирана в организирането  на сухопътен  транспорт /с всички видове транспортни единици: стандартни /тип прицеп, тристранна щора/,специaлизирани за насипни товари/ гондоли/, висококубатурни, хладилни и с АДР обрудване единици,   на територията на България, Турция , Северна Македонния, Централна и Западна Европа Русия и др.  Всички транспортни единици , които предоставяме са  технически изправни и отговарят на Европейските стандарти за транспортиране на товари и  валидни полици ЧМР. Групажни пратки превозваме на територията на цяла Европа и България .Предлагаме пълно обслужване,  във всички направления на транспортната дейност: Логистика, складова логистика,  митническо агентиране, карго застраховане, спедиране на товари по суша и море.

Ние знаем че, не е лесно да се доверите на някого, когато става въпрос за Вашия бизнес. Изборът на партньор е нелека задача.Какво ни прави по-различни от конкурентите и защо да изберете нас?
Всяко едно Ваше изискване е наш приоритет! За нас е важно съвместната ни работа да бъде не просто бизнес, а партньорство.

КАК РАБОТИМ:

С внимание   към всеки клиент;

Със задължителна обратна връзка  – всяко запитване, постъпило по телефон или имейл, се обработва и получава своя отговор. След като веднъж сте се свързали с нас, ние ще продължим да Ви държим информирани за всичко относно  Вашия  транспорт от момнета на получаване  на запитването , до момнета на финализиране /разтоваване на стоката .

С точност на  информацията, която предоставяме . Информацията се актуализира ежедневно, съобразно настъпилите промени.

С отговорност – знаем, че очакванията към нашата работа са големи, но не всеки транспорт, може да се реализира според първоначалните изисквания  . Ако Вашият е такъв, ние откровено ще Ви го кажем, като ще посочим вариантите за най – оптимално изпълнение, съобразно Вашите планове. Поемаме само ангажиментите, които можем да изпълним.

С експертиза – подготовката и реализацията на един транспорт   изисква перфектна организация по всички звена. За  да,  предоставим всички необходими услуги на клиентите си, поддържаме  мрежа от  фирми партньори, на които можем напълно да се доверим, за комплексното извършване на услугата .

С усърдие – убедени сме, че усърдната работа е сред основните фактори за успеха на един бизнес и затова влагаме много енергия, старание и упоритост в това, което вършим.

С цел – Приоритетите на компанията ни са свързани с разширяване на мрежата от клиени, като целим изграждане на стабилни, дълготрайни, работни вазимоотношения, които да се развиват на база двустранно доверие и сигурност.